Domov | Aktualno | Novice

Prenova delovnega zvezka ABC 3

Delovni zvezek ABC 3 v tem šolskem letu ostaja nespremenjen, prenovo pripravljamo za šolsko leto 2012/13. Ne glede na to, lahko v 3. razredu nadaljujete z utečeno obliko dela, kot ste bili vajeni v 2. razredu po prenovljenih zvezkih ABC 2.
Delovni zvezek ABC 3 je že v tej obliki, kot ga poznate, bolj zahteven v primerjavi s starima delovnima zvezkoma ABC 1 in ABC 2, tako da otrokom nudi dovolj izziva za delo.
Besedila v delovnem zvezku ABC 3  omogočajo podobno obliko dela, kot jo nudi prenovljeni ABC 2. Lahko se odločite za pisanje nadaljevanja zgodbic, pisanje svojih zgodbic, zapisov ...

S prenovo delovnih zvezkov ABC 3 smo načrto počakali še eno leto, ker želimo pripraviti gradivo, ki bo v najboljši meri nadgradilo prenovljena delovna zvezka ABC 1 in ABC 2; slednji je v uporabi prvo leto, zato želimo počakati do konca šolskega leta in pridobiti popolne rezultate o pridobljenem znanju otrok na koncu 2. razreda.

Ta odločitev je bila sprejeta predvsem z željo, da bi bil celoten komplet vseh delovnih zvezkov od 1. do 3. razreda resnično pripravljen strokovno in odgovorno.