Domov | Vprašanja | Odgovori

Odgovori

Določenega učbenike ne najdemo v knjigarnah. Ali je mogoče učbenik, ki ga izdaja vaša založba naročiti direktno pri vas?

Vsekakor, pokličite nas, ali pa nam pošljite naročilo po elektronski pošti oz. faksu in željeno gradivo vam bomo dostavili v najkrajšem času.

Pozdravljeni! Zanima me, koliko stane komplet didaktičnih iger ABC igralnica. Hvala.
Cena kompleta didaktičnih iger s priročnikom ABC Igralnica je 16.680,00  SIT.  Lep pozdrav.
Dober dan. Zanima me kje bi lahko kupila didaktično igro abc igralnica in kakšna je cena. hvala Tjaša
Spoštovani, Didaktično igralnico lahko naročite direktno pri nas. Knjigarne se otepajo zalog in imajo tovrstno gradivo redko na zalogi. Cena je 16.680, SIT (z DDV) in vključuje  več kot 30 visoko kakovostnih iger in priročnik s podrobnim opisom in veliko dodatnih nalog in idej. 
Spoštovani, sem učiteljica v 5./9 in imam letos možnost menjave učbenikov, zato se na vas obračam s prošnjo. Rada bi dobila na vpogled učbenik/DZ za glasbo avtorice B. Oblak. Tako bi se lažje odločila. Hvala in lp, Gusta Mirt
 Spoštovani,  delovni zvezek vam lahko pošljemo na ogled. Pokličite nas, da se dogovorimo.Kolikšna je cena priročnika Ali slišiš - ali vidiš? Kje ga lahko naročim?
 Pozdravljeni,
cena priročniika Ali slišiš - ali vidiš je 4.297,00 SIT in ga lahko naročite direktno pri nas na tel. 01 722-5000 ali na email: izolit@siol.net.

Med prebiranjem vaših spletnih strani sem opazila, da ponujate brezplačen plakat ABECEDA za v razred. Zanima me, če bi mi ga lahko poslali oz. če je možno, da dobimo plakate vse učiteljice prvega triletja na naši šoli. Za odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem. Lep pozdrav.
 Pozdravljeni,
plakat Abeceda vam bomo z veseljem brezplačno poslali na vašo šolo. Sporočite nam naslov šole in željeno število.

Lepo pozdravljeni! Na šolo smo dobili ponudbo za dodatno učno gradivo pri slovenščini Od igre do branja (M. Grginič). Zelo nam je všeč, zato nas zanima cena tega DZ. Hvala za vaš odgovor. Lep podrav! Alenka
Spoštovani,
cena delovnega zvezka Od igre do branja je 9,65 EUR. 

Rubrike

Odgovori

undefined

Na večino vaših vprašanj odgovarja Jana Jemc.